Hoppa till sidans innehåll

Dalby GIF - Fotboll

Dalby GIF Nyheter

Olle Tallving Foto Micke Dahl
I det senaste numret av Skånes Fotbollförbunds tidning "Skånebollen" proträtteras en av Dalby GIF ungdomsdomare, Olle Tallving. I artikeln intervjuas också P03´s tränare Johan Viktorsson. Klicka på rubriken ovan för att läsa hela tidningen online.
 
Fotbollsskola
Dalby GIF arrangerar i år Landslagets Fotbollsskola under vecka 25. Årets tema - alla är olika, olika är bra. Det handlar om allas lika värde och respekt för varandra. Fotbollsskolan är öppen för dig mellan 8 - 13 år.
 
Söndag
I Söndags var Dalby IP välfylld av både sol, publik och glada spelare. Första matchen inleddes klockan tio och sedan duggade matcherna tätt till sista matchen som avslutades klockan fyra.
 
Dalby GIF vill åter påminna om att det inte är tillåtet att parkera bilar ut med gatan eller på cykelvägen vid omklädningsrummen. All parkering ska ske på parkeringen vid Nyvångsskolan/Idrottshallen.
 
Idag var det premiär för Fotbollsskolan på Dalby IP och vilken premiär det blev. Soligt, klarblå himmel och många förväntansfulla barn. Allt löpte enligt rapporter bra. På bilden ser vi Dalby GIFs yngsta spelare som är födda 2010. Foto: Kenneth S

 hemköptLFBonumDalby EkonomiRiksbyggenSparbanken

Postadress:
Dalby GIF - Fotboll
Box 98
24724 Dalby

Kontakt:
Tel: 046 20 12 80
E-post: This is a mailto link

Se all info