Hoppa till sidans innehåll

Dalby GIF - Fotboll

Dalby GIF Nyheter

Dalby GIF spelar i helgen 14 matcher varav fyra är på Dalby IP. Det arrangeras också Knattespel på söndag mellan 10-13. Klicka på läs mer för att ta del av samtliga matcher.
 
skylt
Nu när vi fått en ny och fin konstgräs som ska hålla i många år är det viktigt att vi alla ser till att reglerna för konstgräset sköts. Vid varje ingång till planen finns skyltar med regler uppsatta, bla den som visas ovan.
 
P12 Dalby-Ystad
Nu har den första matchen spelats på Dalby GIF´s nya konstgräs. På onsdagskvällen spelade P12 en välspelad match mot Ystad. Innan matchen ställde alla inblandade upp till en historisk gruppbild. Ystad vann matchen med 2-3.
 
Idag så var det dags för den första träningen på Dalby IP´s nya konstgräs. Det var P02 så fick den fina äran att som första lag beträda planen och samtliga tyckte det var härligt att planen var klar. Dock sätts inte målen på plats förrän i morgon.
 
Idag slutförs arbetet av Dalby GIF´s nya konstgräsplan. När planen öppnas för matcher och träningar är dock oklart eftersom det återstår en del finslipning.

 

 hemköptLFBonumDalby EkonomiRiksbyggenSparbanken

acticActionsports

Postadress:
Dalby GIF - Fotboll
Box 98
24724 Dalby

Kontakt:
Tel: 046 20 12 80
E-post: This is a mailto link

Se all info