Hoppa till sidans innehåll

Häljarps IF - Fotboll

pask1
ballsballs2ballsballs2balls
Häljarp IF:s vårcup

 I helgen som gick arrangerade vi Häljarp IF:s Vårcup. Cupen blev mycket lyckad med många ungdomslag, dagar fulla av spelglädje, långa dagar med ideellt arbete utfört av härliga eldsjälar som brinner för vår förening och sist men inte minst en bra uppslutning av fantastiska sponsorer vars ekonomiska stöttning varit en av de största nyckelfaktorerna. Till och med vädret var till största delen på vår sida!
Genom vår cup sätter vi Häljarp på kartan och visar hur fantastisk ”vår by” är! Det ekonomiska överskottet går oavkortat in i vår verksamhet och säkerställer att vi kan erbjuda fotboll till alla, utbilda och rusta våra ledare, inköp av material samt underhåll!  Mycket ledsamt kan vi konstatera att på kvällen/natten mellan fredagen och lördagen gjorde man inbrott i vårt kylsläp och man stal 500 frysta hamburgare och 200 talet korvar. Detta motsvarar en betydande intäkt för vår förening. Dessutom passande man på att förstöra i tält som vi förberett inför cupstarten tidig lördag morgon! I gårkväll/natten till idag gjorde man inbrott i vår ”bollbod”. Troligtvis, eftersom vi inte förvarar något av värde i den och som ett utryck för besvikelsen att inget fanns att stjäla passade man på att utlösa brandsläckare i boden! Skadegörelsen kommer kosta vår föreningen en hel del eftersom självrisken är ur våra mått mycket hög och det kommer att ta tid att återställa! Till er som stulit och fördärvat, måtte ni sätta hamburgarna i halsen och förhoppningsvis lämnar de en bitter eftersmak! Det är från barn och ungdomar i vår förening som ni har stulit och fördärvat!
Trots detta vill vi passa på att sträcka ut en hand till er, ni är varmt välkomna att börja spela fotboll eller på annat sätt engagera er i vår förening och förhoppningsvis skapa en mer konstruktiv fritid.

Ett stort tack till alla ideella krafter i vår förening, ni har gjort ett fantastiskt arbete och förhoppningsvis blir vi fler till nästa gång, och ett stort tack till våra fantastiska sponsorer, ni har varit helt avgörande till en lyckad cup! Ingen nämnd och ingen glömd!

  Styrelsen

ballsballs2ballsballs2balls 
GRÄSTRÄNING & KRITNING
Nu är det grästiderna som gäller fr o m MÅNDAG 7/3 & detta innebär också att elbelysningen till Kg inte längre fungerar att tända utan anmälan till Petrit i förväg så han kan boka in det.

Kritning av våra planer kommer att ske MÅNDAGAR & TORSDAGAR, vilket innebär att ni MÅSTE sätta upp målen på hjul under helgen & på onsdagskvällarna!

ballsballs2ballsballs2balls 

ÖPPETTIDER PÅ KANSLIET
 
           open
Vid akuta situationer finns jag på 0727-078650 
kl. 9:00-15:00 under matchhelger.
/Maria
ballsballs2ballsballs2balls 
 

fblogga klart.se Webcumap

SkånesFF

sponsorshuset

Postadress:
Häljarps IF - Fotboll
Sandvägen 15
26173 Häljarp

Kontakt:
Tel: 0418-430190
E-post: This is a mailto link

Se all info