Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Utveckla dig i tränarskap och träningslära ihop med tränare inom andra idrotter. Grundtränarutbildningen är för dig som har varit tränare ett tag.
 
Det nystartade utvecklingscentra för sprint/häck, erbjuder en fortbildning gällande idrottsskador.
 
Öppen föreläsning - Dopingmissbruk kan idag betraktas som ett samhällsproblem men det saknas en debatt i frågan. Det hävdar Tommy Moberg, socionom och doktorand vid Göteborgs universitet och dessutom expert i frågor kring ungdom, doping och missbruk.
 
Förbund och föreningsanställda - Dopingmissbruk kan idag betraktas som ett samhällsproblem men det saknas en debatt i frågan.
 
Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador? Syftet är att ge en inblick i hur strukturerad träning kan minska antalet skador inom idrotten.
 
Eva Linghede presenterar resultat ur sin studie, Heteronormativitet och gränsöverskridanden inom elitidrotten.
 
För dig som vill utveckla barn- och ungdomsidrotten i din förening och förbund finns nu ett väldigt bra arbetsmaterial baserat på UR:s programserie Idrottens himmel och helvete, här finns hela program, filmklipp, artiklar, samtalsplaner med mera.
 
De flesta tycker att ekonomi är kul, enkelt och något man gillar så länge ekonomin är god och det är ordning på den. Däremot är det inte lika kul när den är mindre god och i oordning.
 
Plattformen - barn och ungdom är idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare.
 
Utveckla dig i tränarskap och träningslära ihop med tränare inom andra idrotter. Tycker du det är kul och vill nu gå vidare och utvecklas i din tränar- och ledarroll?
 

100% ren hårdträning

(2014-10-07 08:17)
Passa på att utmana Mårten Nylén i plankan. Den här veckan uppmärksammas nätverket PRODIS förebyggande arbete i kommuner, län och på träningsanläggningar över hela landet.
 

Öppet hus i Mora

(2014-10-02 14:40)
Ta del av den hjälp och support ni kan få av oss oavsett om det handlar om kurser och utbildningar, Idrottslyftet eller LOK-stöd.
 
Från 1 september är Joakim Berggren anställd på Dala Sports Academy som tränare för de elitsatsande triathleterna.
 

Öppet hus i Hedemora

(2014-09-25 13:14)
Ta del av den hjälp och support ni kan få av oss oavsett om det handlar om kurser och utbildningar, Idrottslyftet eller LOK-stöd.
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
IFK Mora SK - Skidor
Faktureringsadress, EANMOT: 7368844015813 Box 171
83122 Östersund
Telefon: 0250-39216 Sandra Jansson, 0250-39283
E-post: This is a mailto link

--------

Fakturaadress.
Fakturascanning:
IFK Moras Skidklubb
EANMOT: 7368844015813
Box 171
831 22 Östersund
--------------------------

Anmälan Till Tävlingar 

Spårinfo
Webbkamera Hemus
Väderstation Hemus

Väderprognos Mora
Väderprognos N Garberg

vl_funktionarreg

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan