Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


TEMA-kursen Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom har boken med samma titel som grund. Kursen riktar sig till barn- och ungdomstränare som vill lära sig mer.
 

Vi söker ny medarbetare!

(2015-08-28 10:13)
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna söker ytterligare medarbetare för att offensivt möta framtiden. Nu söker vi koordinator för idrottens integrationsarbete.
 
Via webbutbildning visar vi hur du kommer igång med arbetet i Fortnox Bokföring.
 
- Är du intresserad av att bli idrottsledare för barn och ungdomar? - Är du redan engagerad men utan någon formell tränarutbildning? - Skulle det kännas bra att utvecklas tillsammans med andra tränare och ledare i motsvarande situation?
 
Den här kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?
 
Lämna in förslag till Dalarnas Idrottsförbund som nominerar två ungdomsledare och två ungdomsföreningar till Trygg´s 60-årsfond.
 
Vi välkomnar dig till höstens första Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 

Idrottsgalan Dalarna 2015

(2015-08-21 15:02)
21 november är det åter dags för Idrottsgalan Dalarna. En kväll där vi hyllar idrottsdalarnas alla hjältar. Men dagen inleds med några intressanta föreläsare. Bland föreläsarna ser vi friidrottaren Nadja Casadei. Missa inte hennes historia.
 

Markusveckan i Avesta

(2015-08-20 13:23)
Man blir glad i idrottshjärtat när man läser Markusskolans Idrottsförenings målsättning med sitt Idrottslyftsprojekt.
 
Målgruppen är personer som ska bidra i arbetet med föreningens hemsida, t ex lägga till text och bild, skapa sidor, nyheter och aktiviteter.
 
Detta steg är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder. Bland annat tar vi upp meningen med föreningen, vikten av att ha en väl genomarbetad verksamhetsidé, värdegrund, vision och verksamhetsplan. Vi belyser det
 
Idrottssverige är fullt av olika mer eller mindre påhittade teorier om hur träning ska bedrivas på bästa sätt för att nå resultat. Men hur hårt ska barn och ungdomar egentligen träna? Hur ska tränaren uppträda? Och varför är det så viktigt att vinna?
 

Driva Ridskola

(2015-08-13 08:32)
SISU Idrottsutbildarna Dalarna bjuder tillsammans med Svenska Ridsportförbundet och Dalarnas Ridsportförbund in till utbildning och erfarenhetsutbyte med fokus på Driva Ridsko...
 
Finns det barn i er förening som inte har råd att betala t.ex. medlemsavgiften? Hos alla kommuner finns det möjlighet att ansöka om s.k. fritidspeng.
 
IFK Mora SK - Skidor
Faktureringsadress, EANMOT: 7368844015813 Box 171
83122 Östersund
Telefon: 0250-39216, 0250-39283
E-post: This is a mailto link

--------

Fakturaadress.
Fakturascanning:
IFK Moras Skidklubb
EANMOT: 7368844015813
Box 171
831 22 Östersund
--------------------------

Anmälan Till Tävlingar 

Spårinfo
Webbkamera Hemus
Väderstation Hemus

Väderprognos Mora
Väderprognos N Garberg

Ny spårkarta Mora

Snöprioritering, spårning och priser

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan