Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Längdskidåkningens traditionsenliga säsongspremiär arrangerades den gångna helgen i ett vintrigt Bruksvallarna. Tävlingssäsongen är lång, men som alltid är det med stor spänning vi ser fram emot premiären då de första indikationerna kan fås på om...
 
Välkomna på kostnadsfri informationsträff om hur du hanterar skatter och uppgiftslämnande i en förening. Vi går igenom styrelsens ansvar och de viktigaste skattereglerna för ideella föreningar.
 
Årets upplaga av European Javelin Symposium. Ett seminarium för spjutkastning som arrangeras vart annat år. Här presenterades och problematiserades spjutkastning av några av världens ledande läkare, forskare och tränare inom området.
 
Vi välkomnar dig till årets sista Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Utbilda många i er förening samtidigt, välj tid och plats så att det passar er. Vi har knutit duktiga föreläsare till oss, bl.a. inom ämnet barn med speciella behov
 
Nu sker fyllnadsutbetalning av LOK-stöd för år 2014 enligt följande:
 

Återblick - Öppet hus

(2015-11-19 13:52)
Ett komplement till ordinarie föreningsträffar i de enskilda föreningarna. Att finnas på plats under en helkväll där föreningen kommer när det passar och tar till sig det som är angeläget har varit ett uppskattat inslag.
 

Idrott för alla

(2015-11-16 10:19)
Barriärer för varför människor inte engagerar sig i idrott, kunskapen måste stärkas. Begreppet integration behöver klargöras.
 
Stimulera aktiva ungdomar med ett stipendium som ska gå till idrottsutövande ungdomar med kvaliteter, inte bara på idrottsbanan utan också i skolan och kamratkretsen.
 
Ta kontakt med någon av våra konsulenter för att göra en skattning och analys av föreningens verksamhet. Identifiera utvecklingsområden där vi med hjälp av Idrottslyftet kan stötta föreningen.
 
På GTU 2 fördjupar du dina kunskaper inom träningslära och utökar dina kunskaper om ungdomars utveckling och behov i åldersfasen efterpubertet till äldre ungdom. Inom träningslära får du bland annat kunskap om viktiga faktorer att ta hänsyn till f...
 
Det är dags att redovisa höstens verksamhet. Alla lärgrupper och övrig verksamhet som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.
 
Mitt mål och ansvarsområde inom Dala Sports Academy är att utveckla verksamheten inom hopp och sprint. Det behövs en grupp för att det ska blir riktigt bra för individen, säger David.
 
Utbilda många i er förening samtidigt, välj tid och plats så att det passar er. Vi har knutit duktiga föreläsare till oss, bl.a. inom ämnet mental träning.
 
Välkommen till ett dygn fullt med inspiration. Från möjligheternas stad till möjligheternas land, hur kan föreningslivet hjälpa till med integrationen?
 

--------

Fakturaadress.
Fakturascanning:
IFK Moras Skidklubb
EANMOT: 7368844015813
Box 171
831 22 Östersund
--------------------------

Anmälan Till Tävlingar 

Spårinfo
Webbkamera Hemus
Väderstation Hemus

Väderprognos Mora
Väderprognos N Garberg

Ny spårkarta Mora

Snöprioritering, spårning och priser

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
IFK Mora SK - Skidor
Faktureringsadress, EANMOT: 7368844015813 Box 171
83122 Östersund

Besöksadress:
Vasaloppets Hus
79232 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-39216, 0250-39283
Fax: 0250-39250
E-post: This is a mailto link

Se all info