Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


I år inriktar vi oss på två olika aktiviteter där syftet är att visa vad kroppen behöver för att orka en hel dag med skola och fritidsaktiviteter.
 
Svenska Skidförbundet har tagit ut längdlandslagets träningsgrupper inför den kommande säsongen 2015-2016.
 
Det är den fysiska träningen som har varit viktig i rehabiliteringen och att komma tillbaka till livet. Forskning och läkarna rekommenderar träning för att förebygga cancer.
 
I dagarna har media riktat uppmärksamhet mot att antalet deltagartillfällen inom barn- och ungdomsidrotten i Sverige har minskat. Bevakningen bygger på statistik från det lokala aktivitetsstödet och den utvärdering av Idrottslyftet som...
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Detta steg är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder. Bland annat tar vi upp meningen med föreningen, vikten av att ha en väl genomarbetad verksamhetsidé, värdegrund, vision och verksamhetsplan.
 
Knappt har längdskidåkarnas tävlingssäsong slutat innan det är dags för träningsarbetet inför säsongen 2015-16 att börja. Dala Sports Academy har färdigställt antagningen till den träningsgrupp som efter ett år med hemma-VM och stora framgångar i...
 
En föreläsning som ger inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn och ungdomar med exempelvis ADHD, Aspergers syndrom och andra osynliga funktionsnedsättningar.
 
Nya idrottsformer - Alla kan vara med, från nybörjare som aldrig tidigare spelat handboll till ”avdankade” spelare som slutat av olika anledningar, ålder, skador, lagbrist o.s.v.
 
En magisk plats där endast fantasin sätter gränser. Ta chansen att vara med på gratisfestivalen Brylla i sommar då det finns möjlighet för barn och ungdomar att prova på just er idrott.
 
Plattformen - barn och ungdom är idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn och ungdomar mellan 7-15 år.
 
Du som är aktivt elitsatsande inom cykel, friidrott, längdskidor, orientering, skidorientering och triathlon på en prestationsnivå av landslagsklass, nationell toppnivå eller strax under.
 
Mäktig avslutningstävling i Elljus-cup, dagen till ära var det valfri klädsel vilket resulterade i lite olika stilar. På dampallen: Linn Sömskar, Jennie Öberg och Maja Dahlqvist. På herrpallen: Calle Halfvarsson, Simon Andersson och Gustav Eriksson.
 
Målgruppen är personer som har ett lite större ansvar för föreningens IdrottOnline-sida vad gäller administration, struktur och utseende.
 
Vattnets väg till gruvan i Falun är ett helt unikt ledsystem. Att det nu ges möjlighet för Falu simsällskap m.fl. att arrangera ett swimrun i den här miljön är fantastiskt.
 
IFK Mora SK - Skidor
Faktureringsadress, EANMOT: 7368844015813 Box 171
83122 Östersund
Telefon: 0250-39216, 0250-39283
E-post: This is a mailto link

--------

Fakturaadress.
Fakturascanning:
IFK Moras Skidklubb
EANMOT: 7368844015813
Box 171
831 22 Östersund
--------------------------

Anmälan Till Tävlingar 

Spårinfo
Webbkamera Hemus
Väderstation Hemus

Väderprognos Mora
Väderprognos N Garberg

Ny spårkarta Mora

Snöprioritering, spårning och priser

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan