Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Dalaidrotten satsar på att ytterligare öka det administrativa stödet till länets föreningar. Därför bygger vi upp en funktion där vi på sikt ska kunna hjälpa mer och fler.
 
Skattning och analys kan leda till medel från Idrottslyftet - Idrotten vill. SISU Idrottsutbildarna hjälper idrottsföreningar att genomföra verksamhetsanalyser.
 

Vill du vara ledare?

(2015-05-27 08:49)
Dalaidrotten behöver 2-3 ledare som planerar och genomför aktiviteter under hösten.
 
I år inriktar vi oss på två olika aktiviteter där syftet är att visa vad kroppen behöver för att orka en hel dag med skola och fritidsaktiviteter.
 
Välkommen till en kostnadsfri föreläsning med Thomas Bylon, Internationell Lic. personlig tränare och Dipl. kostrådgivare med mer än 20 års erfarenhet av kost och träning.
 
Vi välkomnar dig till våren sista Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
I dagarna har media riktat uppmärksamhet mot att antalet deltagartillfällen inom barn- och ungdomsidrotten i Sverige har minskat. Bevakningen bygger på statistik från det lokala aktivitetsstödet och den utvärdering av Idrottslyftet som...
 
Vill du kostnadsfritt pröva ett aktivitetsarmband? Tag chansen och medverka i projektet Senior aktivitet som drivs av Telia Healthcare tillsammans med Kairos Future.
 
Hela 28 löpare, varav sex är DSA-aktiva, kommer till start vid VC-tävlingarna i Sverige och Norge i början av juni. ”Det känns viktigt att ge många chansen på hemmaplan, inte minst med tanke på VM nästa år”, säger förbundskapten Håkan Carlsson.
 

Yngve Lindvalls minnesfond

(2015-05-18 08:48)
Enskilda personer och föreningar kan skänka pengar till Yngve Lindvalls Minnesfonden i samband med uppvaktning eller till någons minne.
 
Du som är aktivt elitsatsande inom cykel, friidrott, längdskidor, orientering, skidorientering och triathlon på en prestationsnivå av landslagsklass, nationell toppnivå eller strax under.
 
Under två veckor, 22 april – 5 maj har ett gäng av Dala Sport Academys (DSA) friidrottare befunnit sig i Portugal på träningsläger.
 

Tryck och kopiering

(2015-05-12 08:10)
Vi erbjuder tryck/kopieringsservice till föreningar och förbund. Vi kopierar i svart/vitt och färg och kan erbjuda olika typer av häften samt andra efterbehandlingar.
 
Vill du bli en bättre löpare? Gör löpningen lättare och roligare genom att utveckla din löpteknik. Bra löpteknik bidrar dessutom till att undvika skador.
 
Vattnets väg till gruvan i Falun är ett helt unikt ledsystem. Att det nu ges möjlighet för Falu simsällskap m.fl. att arrangera ett swimrun i den här miljön är fantastiskt.
 
IFK Mora SK - Skidor
Faktureringsadress, EANMOT: 7368844015813 Box 171
83122 Östersund
Telefon: 0250-39216, 0250-39283
E-post: This is a mailto link

--------

Fakturaadress.
Fakturascanning:
IFK Moras Skidklubb
EANMOT: 7368844015813
Box 171
831 22 Östersund
--------------------------

Anmälan Till Tävlingar 

Spårinfo
Webbkamera Hemus
Väderstation Hemus

Väderprognos Mora
Väderprognos N Garberg

Ny spårkarta Mora

Snöprioritering, spårning och priser

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan