Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken? Syftet är att utbilda ledare och aktiva i hur man tar hand om och behandlar en skada i det akuta skedet under idrottsutövandet.
 
En utbildning utvecklad av Michail Tonkonogi tillsammans med SISU Idrottsutbildarna. Kursen utgår ifrån allsidighet som grund, lek som form, glädje och långsiktig utveckling som mål.
 
Genom Rädda Barnen och SISU Idrottsutbildarna får alla idrottsförening i Avesta kommun möjlighet att på ett enkelt och inspirerande sätt ta fram en handlingsplan mot mobbning, kränkningar och diskriminering.
 
Den här kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 

Öppet hus i Malung

(2014-08-26 15:39)
Ta del av den hjälp och support ni kan få av oss oavsett om det handlar om kurser och utbildningar, Idrottslyftet eller LOK-stöd.
 
Detta steg är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder. Bland annat tar vi upp meningen med föreningen, vikten av att ha en väl genomarbetad verksamhetsidé, värdegrund, vision och verksamhetsplan.
 
Den här kursen är en fördjupning i IdrottOnline administration och vi kommer att inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via SISU:s utbildningsmodul.
 
Vi välkomnar dig till höstens första Idrottsfrukost i Avesta och Mora, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Vill ni rekrytera flera barn och ungdomar till er verksamhet? Genom Idrottslyftet har ni möjlighet att samverka med skolan.
 
Målgruppen är personer som ska bidra i arbetet med föreningens hemsida, t ex lägga till text och bild, skapa sidor, nyheter och aktiviteter.
 
Plattformen - barn och ungdom är idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare.
 

Driva Ridskola

(2014-08-15 07:22)
En utbildning och ett erfarenhetsutbyte med fokus på ”Driva Ridskola”. Målgruppen är Ridskoleansvariga, yrkesverksamma och/eller förtroendevalda.
 

Nominera dina favoriter

(2014-08-14 12:43)
20 november 2014 får idrotten i Dalarna sin egen idrottsgala. Galan arrangeras på Galaxen i Borlänge. Idrottsgalan Dalarna kommer att uppmärksamma och hylla duktiga ledare, idrottsutövare och föreningar inom elit- och breddidrotten i Dalarna.
 
För dig som vill utveckla barn- och ungdomsidrotten i din förening och förbund finns nu ett väldigt bra arbetsmaterial baserat på UR:s programserie Idrottens himmel och helvete, här finns hela program, filmklipp, artiklar, samtalsplaner med mera.
 

Trygg´s 60-års fond

(2014-08-11 10:58)
Lämna in förslag till Dalarnas Idrottsförbund som nominerar två ungdomsledare och två ungdomsföreningar till Trygg´s 60-årsfond. Sista ansökningsdag 1 september.
 
IFK Mora SK - Skidor
Faktureringsadress, EANMOT: 7368844015813 Box 171
83122 Östersund
Telefon: 0250-39216 Anna Simons, 0250-39283 Klubbdirektör
E-post: This is a mailto link

--------

Fakturaadress.
Fakturascanning:
IFK Moras Skidklubb
EANMOT: 7368844015813
Box 171
831 22 Östersund
--------------------------

Anmälan Till Tävlingar 

Spårinfo
Webbkamera Hemus
Väderstation Hemus

Väderprognos Mora
Väderprognos N Garberg

vl_funktionarreg

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan