Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


"Mitt budskap är att alla vinner på om vi bygger miljöer som inte hindrar utveckling, miljöer där det är tillåtet att berömma varandra och glädjen är i centrum oavsett nivå. Jag representerar ett humant ledarskap med mycket kunskap och glädje."
 
Vi bygger upp en ny typ av supportfunktion inom vilken länets Idrottsföreningar ska kunna få ett stöd och hjälp med administration.
 
De flesta tycker att det där med ekonomi är kul, enkelt och något man gillar så länge ekonomin är god och det är ordning på den.
 
Föreläsning med Eric Sens. Idag är det välkänt att en allsidig, lekfull och åldersanpassad fysisk aktivitet är en förutsättning för barns fysiska, psykiska och sociala utveckling.
 
Du som är aktivt elitsatsande inom cykel, friidrott, längdskidor, orientering, skidorientering och triathlon på en prestationsnivå av landslagsklass, nationell toppnivå eller strax under.
 
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna arbetar för att påvisa idrottens betydelse i samhället. Att arrangera idrottsfrukostar är ett sätt att göra det på.
 
Målgruppen är personer som har ett lite större ansvar för föreningens IdrottOnline-sida vad gäller administration, struktur och utseende.
 

Tryck och kopiering

(2015-03-22 08:49)
Vi erbjuder tryck/kopieringsservice till föreningar och förbund. Vi kopierar i svart/vitt och färg och kan erbjuda olika typer av häften samt andra efterbehandlingar.
 
När ska man använda tejp? Kan tejp göra mer skada än nytta? Syftet med kursen är att ge tips på tejptekniker, när man ska tejpa och varför.
 
Februari månad samt första delen av mars månad är nu till ända, och vi kan se tillbaka på en period av mästerskap, folkfest och bra prestationer.
 
I mitten på februari arrangerades VM i skid-orientering i Budor, Norge. I den svenska truppen hade DSA med Andreas Holmberg, Erik Rost, Peter Arnesson, Martin Hammarberg och Tove Alexandersson. DSA-aktiva Hana Hancikova tävlade för Tjeckien.
 
Dopingmissbruk kan idag betraktas som ett samhällsproblem men det saknas en debatt i frågan. Hur är det med kosttillskott, är de onödiga? Det hävdar Tommy Moberg.
 
Plattformen - barn och ungdom är idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn och ungdomar mellan 7-15 år.
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Välkommen till en kostnadsfri föreläsning med Thomas Bylon, Internationell Lic. personlig tränare och Dipl. kostrådgivare med mer än 20 års erfarenhet av kost och träning.
 
IFK Mora SK - Skidor
Faktureringsadress, EANMOT: 7368844015813 Box 171
83122 Östersund
Telefon: 0250-39216, 0250-39283
E-post: This is a mailto link

--------

Fakturaadress.
Fakturascanning:
IFK Moras Skidklubb
EANMOT: 7368844015813
Box 171
831 22 Östersund
--------------------------

Anmälan Till Tävlingar 

Spårinfo
Webbkamera Hemus
Väderstation Hemus

Väderprognos Mora
Väderprognos N Garberg

Ny spårkarta Mora

Snöprioritering, spårning och priser

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan