Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Vi ser gärna att ni redovisar senast 20 december. Alla lärgrupper som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.
 
Med en bakgrund som IT-samordnare och ett gediget eget idrottande var Magnus en bra värvning. Magnus har vuxit upp i Långshyttan och har hela sitt liv hållit på med idrott.
 

Sök aktuella stipendium

(2014-12-18 15:24)
Uppmuntra med ett stipendium, aktuella just nu!
 
Är du intresserad av att bli idrottsledare för barn och ungdomar? Är du redan engagerad men utan någon formell tränarutbildning? Skulle det kännas bra att utvecklas tillsammans med andra tränare och ledare i motsvarande situation?
 

Öppet hus i Säter

(2014-12-15 08:30)
Kom när det passar dig och din förening och diskutera de utmaningar ni står inför. Vi finns på plats mellan klockan 17.00 och 20.00. Ta del av den hjälp och support ni kan få av oss.
 
Dalaidrotten erbjuder Dalarnas idrottsföreningar kostnadsfri kompetensutveckling inom en mängd olika områden som hör evenemangen till.
 
Stimulera aktiva ungdomar med ett stipendium som ska gå till idrottsutövande ungdomar med kvaliteter, inte bara på idrottsbanan utan också i skolan och kamratkretsen.
 
Premiärhelgen i Intersport cup avgjordes i Piteå med ett klassiskt distanslopp på lördagen och en sprint i fristil på söndagen, samtidigt som världscupens minitour avgjordes i Lillehammer.
 
Från den 1 december erbjuds föreningar telefonsupport varje måndag - torsdag mellan kl. 12-16, dessutom en chattsupport för föreningar måndag - fredag mellan kl. 12-16.
 
Målgruppen är personer som ska bidra i arbetet med föreningens hemsida, t ex lägga till text och bild, skapa sidor, nyheter och aktiviteter.
 
Vi tjuvstartar våren redan nu genom att presentera vårens kursutbud. SISU Idrottsutbildarna är ett stöd för ökad kompetens till dig och din förening, välkommen med en anmälan.
 
Den här kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Truppen till VC-premiären i Finland i helgen (29-30 november) är uttagen. Uttagna från DSA blev Calle Halfvarsson, Hanna Falk, Maja Dahlqvist, samt Akira Lenting som representerar Japan.
 
Som ungdomstränare har du nu chansen att fylla på kunskaperna inför säsongen. Mattias föreläser om betydelsen av teknikträning för ungdomar.
 
Längdskidåkningens premiärhelg avgjordes den gångna helgen (21-23 november) i Bruksvallarna i tuffaste möjliga konkurrens. Det blev en framgångsrik helg för Dala Sports Academys åkare där både toppen och bredden i gruppen imponerade.
 
IFK Mora SK - Skidor
Faktureringsadress, EANMOT: 7368844015813 Box 171
83122 Östersund
Telefon: 0250-39216 Sandra Jansson, 0250-39283
E-post: This is a mailto link

--------

Fakturaadress.
Fakturascanning:
IFK Moras Skidklubb
EANMOT: 7368844015813
Box 171
831 22 Östersund
--------------------------

Anmälan Till Tävlingar 

Spårinfo
Webbkamera Hemus
Väderstation Hemus

Väderprognos Mora
Väderprognos N Garberg

vl_funktionarreg

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan