Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund


Stimulera aktiva ungdomar med ett stipendium som ska gå till idrottsutövande ungdomar med kvaliteter, inte bara på idrottsbanan utan också i skolan och kamratkretsen.
 
Den här kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Truppen till VC-premiären i Finland i helgen (29-30 november) är uttagen. Uttagna från DSA blev Calle Halfvarsson, Hanna Falk, Maja Dahlqvist, samt Akira Lenting som representerar Japan.
 
Som ungdomstränare har du nu chansen att fylla på kunskaperna inför säsongen. Mattias föreläser om betydelsen av teknikträning för ungdomar.
 
Längdskidåkningens premiärhelg avgjordes den gångna helgen (21-23 november) i Bruksvallarna i tuffaste möjliga konkurrens. Det blev en framgångsrik helg för Dala Sports Academys åkare där både toppen och bredden i gruppen imponerade.
 
Vi välkomnar dig till årets sista Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Vi ser gärna att ni redovisar senast 20 december. Alla lärgrupper som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.
 
Välkommen till en föreläsning och ett samtal om hur vi skapar och förstärker normer och värderingar vilket riskerar att vi utesluter ungdomar från föreningsliv och liknande sammanhang.
 
Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador? Syftet är att ge en inblick i hur strukturerad träning kan minska antalet skador inom idrotten.
 

Våga vara vänlig

(2014-10-30 13:12)
Inbjudan till Avestaföreningar - Lars Erlman pratar om hur vi genom att respektera varandra och hur vi genom vår inställning till jobb, andra människor och livet i stort kan få varje människa att känna sig uppskattad, viktig och omtyckt.
 
Svensk Idrott och därmed länets idrottsföreningar blev blåsta och svikna på löftet om höjda anslag. Riksidrottsförbundet äskade 300 miljoner i utökat stöd, blev lovade 272 miljoner, men det blev ingenting.
 
Plattformen - barn och ungdom är idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare.
 
Förbund och föreningsanställda - Dopingmissbruk kan idag betraktas som ett samhällsproblem men det saknas en debatt i frågan.
 
Idrottsgalan Dalarna presenterar 5-mils världsmästaren från Falun 1993 Torgny Mogren som föreläsare.
 
För dig som vill utveckla barn- och ungdomsidrotten i din förening och förbund finns nu ett väldigt bra arbetsmaterial baserat på UR:s programserie Idrottens himmel och helvete, här finns hela program, filmklipp, artiklar, samtalsplaner med mera.
 
IFK Mora SK - Skidor
Faktureringsadress, EANMOT: 7368844015813 Box 171
83122 Östersund
Telefon: 0250-39216 Sandra Jansson, 0250-39283
E-post: This is a mailto link

--------

Fakturaadress.
Fakturascanning:
IFK Moras Skidklubb
EANMOT: 7368844015813
Box 171
831 22 Östersund
--------------------------

Anmälan Till Tävlingar 

Spårinfo
Webbkamera Hemus
Väderstation Hemus

Väderprognos Mora
Väderprognos N Garberg

vl_funktionarreg

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan