Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap/Licens


Medlemskap i FK Trampen söks genom att fylla i formuläret nedan. När medlemsansökan är registrerad kommer ni få ett mail med faktura till den e-postadress som lämnas vid medlemsansökan.

Ansöker in om stödmedlemskap eller familjemedlemskap registrera samtliga familjemedlemmar/stödmedlemmar och meddela vilka som ingår till cykla[a]trampen.com
Är du under 18 år vill vi även ha kontaktuppgifter till målsman registrerade.


Information om hur du söker licens hittar du under Licens i vänsterspalten.

 

Medlemsavgifter 2018

Familj: 800 kr (folkbokförda på samma adress)
Senior/junior: 400 kr
0-16 år: 300 kr
Stödmedlem*: 100 kr (per par på samma adress)
(FK Trampens Bg. 5347-0720)

*) Stödmedlemskap är inte ett aktivt medlemskap och ger inte samma förmåner, t ex äger stödmedlemmar inte rösträtt vid årsmöte. Stödmedlemmar är dock viktiga - så värva gärna fler - det ger värdefullt bidrag till klubbens verksamhet.

 

På FK Trampens hemsida www.Trampen.com och Facebooksida försöker vi presentera vår klubb och våra cyklister. Detta innebär att vi publicerar bilder och små reportage. Om du/ert barn inte får/vill förekomma med bild och/eller namn vänligen meddela detta till via e-post till cykla[a]trampen.com Hit meddelas även ändringar i kontaktuppgifter ex e-postadress.

 

På vår hemsida finns mer information om oss och vår verksamhet. Är det något du saknar eller undrar över är det bara att höra av dej, eller fråga någon av ledarna.

Välkommen till FK Trampen! FKtrampen

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
FK Trampen - Cykel
Lundavägen 2
24736 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info