Hoppa till sidans innehåll

Träningstider


KlubbMästerskap (KM) för Motion/Veteran 2015

2 tempolopp (a 9.5 km). Sammanlagd tid avgör placering.

Körs preliminärt V39 (22/9) och V40 (29/9).

 

Träningstider - Motion/veteran gruppen

Så här tränar motions/veteran gruppen.

Vi har stående, ledarledd träning på tisdagar och söndagar.

På torsdagar kan ledarlett pass ges, men annonseras i så fall via vår FB sida "FK Trampen motion/veteran".

NB! Sent inställda pass (pga väder etc) meddelas endast via vår FB grupp sida. Gå med idag för att enkelt ta del av senaste info. 

 

Tisdagspass

Samling 17.50 vid klubben, rullar ut 18.00, åter senast 20.00.

Intensiva pass, med fokus på fart och styrka. Utformas så att alla kan vara med, och vid behov delar vi in oss i olika grupper. Runda/upplägg meddelas på plats av ledare.

Vi kör ett rullande schema som snurrar på 3 upplägg, 1) Backträning, 2) Fart (rullrunda med skyltspurtar), och 3) Fart (intervaller).

From 6 Nov är lampor krav pga höstmörkret. From 13/11 kör vi rullrundor enbart pga höstmörkret. From 3/11 är cykel med skärmar och kompislapp krav pga höstmörkret.

 

Torsdagspass

Som tisdagspassen, men kolla på FB sidan om de ges just denna vecka.

 

Söndagsrundorna

Här kör vi distanspass i 2 fartgrupper 26-28 och 30-32 km/h (alt 25-27 och 29-30 km/h i början av säsongerna). Vi är borta 3-5h timmar, och vi har alltid en gemensam fika planerad ungerfär mitt på rundan. Samling vid Trampens klubblokal i Södra Sandby kl. 8.45, och kl. 09.00 rullar vi ut. Glöm inte fikapengar, samt dricka och något att äta (tex banan eller bars). Detaljer om rundorna kan ses under fliken söndagsturer. Vi kör även om det regnar. Vi kör ut som en grupp och hem som en grupp - ingan lämnas ensam på vägen! 

Titta under söndagsrundor för att se exakt vilken runda vi kör, och där kan du också ladda hem tillhörande gps fil till din garmin dator.

From 8/11 kör vi med vintercyklar och skärmar med kompislapp är ett krav.

From 25/11 kör vi som en fartgrupp, tuyp 28-29 km/h, och from 8/11 som en fartgrupp, typ 28 km/h pga off-season och vintercyklar. Tempot anpassas efter cykliset, cyklar och väder.

 

Sandby-tempot

Lite då och då så kör vi under avslappande ett eget individuellt 10 km tempolopp (med tidtagning). Du kan göra det för att kolla formen, se hur du utvecklats från förra gången etc. Alla kan vara med! Annonseras separat (oftast tis eller tors).

 

Alla varmt välkomna!  

 

Uppdaterad: 23 OKT 2015 23:04
Skribent: Motion/Veteran

 

 

  

 

Postadress:
FK Trampen - Cykel
Lundavägen 2
24736 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info