Hoppa till sidans innehåll

Lunds OK - Orientering

Besöksstatistik Webstats4U - Free web site statistics

LOK-nyheter

Lunds OK arrangerar nattcupen 5 tisdagar i november-december. Lätt eller svårt, kort eller långt - något för alla som gillar nattorientering. Fjärde nattcupen är den 28 nov med samling i östra delen av Revingehed. Anmälan i förväg på Eventor.
 
I sommar arrangeras veteran-VM i Danmark. Sprintkval och final går i närheten av Köpenhamn den 7-8/7. Skogsdistanserna går den 10-11 och 12/7, först i Tisvilde Hegn och sedan i Grib Skov.
 
Torsdagsträningarna flyttar till Lund med start 9 november. Då blir det löpträning/intervallträning och cirkelträning med inriktning på muskelgrupper som vi som löpare har nytta av. Samling vid Svaneskolans gymnastikhall. Alla är välkomna!
 
Styrelsen och Breddkommittén bjuder in till planeringsmöte efter Nattcup etapp 1 den 7/11 på Stallet.
 
Tisdag 31/10 kl:20 är det dags för funktionärsvalsmöte för 2018! Valberedningens förslag finns nu i nyheten (24/10)
 
Vi vill påminna att redovisa försäljningen av årets Lundarunda! Om du inte redan gjort det vänligen sätt in pengarna snarast på Lunds OKs bankgiro 346-5374.
 
Grattis Familjen Gustafsson/Bertilsson till segern i årets Familjebudkavle natt!
Resultat för sträckorna (winsplits) och lagresultat är publicerade.
 
Alla från Lunds OK som planerar att delta i Jättemilen söndagen den 12 november anmäler sig via E-post till Mats Bredfelt (mats.bredfelt(at)telia.com) absolut senast söndagen den 29/10. Ange namn, tävlingsklass och Sportidentnummer.
 
Söndag 15/10 är det dags för Lunds OK första klubbmästerskap i MTBO! Alla är välkomna! Det fungerar att cykla med en vanlig citybike.
 
Nu är det oktober och det betyder att nu finns Månadens bana utsatt i Skrylle. Karta hänger på anslagstavlan på Stallet för LOKare som vill träna. Man kan även köpa karta i receptionen på Skryllegården.

Hedjakten 15 oktober...

Välkomna till Hedjakten 2017!

Månadens bana

Varje månad oktober-april organiserar Lunds OK Månadens orienteringsbana med start och mål vid Skryllegården.

2017 - Kärlek i Lund

Hemsida, roller och ...

Information om hur du som LOK-medlem skaffar inloggning och blir redaktör. Här hittar du även manualer för redigering av hemsidan.

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info