Hoppa till sidans innehåll

Lunds OK - Orientering

Besöksstatistik Webstats4U - Free web site statistics

LOK-nyheter

Nyhetslistan LOK-nyheter är normalt sparad med inställning "Enligt ändradatum (senast överst)" för att senast redigerade nyheten ska visas överst. Just nu fungerar detta tyvärr inte.
 
26 april och 3 maj provlöper vi sprintbanorna inför DM sprint och sprintstafett. Med viss begränsning för ungdomar är alla medlemmar välkomna.
 
Årets KM sprint arrangeras tisdagen den 8 maj i Eslöv.
Mer info och inbjudan kommer senare.
 
Det är hög tid att betala 2018 år medlemsavgift! Men var uppmärksam på att det tyvärr smugit sig in ett felaktigt bankgironummer på ett ställe i årskriften 2017/2018.
 
I år är det karnevalsår i stan och då passar "Student i Lund" bra som tema. I början på maj kommer vi att distribuera 4 exemplar till varje medlemshushåll i Lund, Dalby och S Sandby. Om du inte kan eller vill sälja vill vi att du meddelar oss detta.
 
Funktionärslistan för Sankt Hans Extreme 2018, 24 maj. Kontrollera vad du är uppsatt på och kontakta din chef för att höra vad som gäller.
I år firar Sankt Hans Extreme 15-årsjubileum. Anmälan är öppen!
 
Det är många som är intresserade av att börja orientera med oss i Lunds OK. Därför bjuder vi in till informationsträffar i klubbstugan tis 17 april och ons 2 maj för att informera om klubbens verksamhet, träningar och tävlingar.
 
Nu är torsdagsträningarna tillbaka på Stallet i Dalby.
 
Här är listan på funktionärer. Kolla om du finns med.
 
Nu är det dags att slutligt bestämma sig för ett deltagande i veteran-VM tillsammans med klubben i sommar. Vi har bokat rum mellan den 9 och 13 juli på Hilleröds vandrarhem, pris nedan. Det finns ett enkelrum, ett dubbelrum och 5 fyrbäddsrum.

DM sprint och sprint...

Välkomna till Skånes DM sprint och DM sprintstafett den 27 maj 2018!

Månadens bana

Varje månad oktober-april organiserar Lunds OK Månadens orienteringsbana med start och mål vid Skryllegården.

2017 - Kärlek i Lund

Hemsida, roller och ...

Information om hur du som LOK-medlem skaffar inloggning och blir redaktör. Här hittar du även manualer för redigering av hemsidan.

20170130_sponsorer

Sankt Hans eXtrem

Postadress:
Lunds OK - Orientering
Box 2119
22002 Lund

Kontakt:
Tel: 046201639, 046143989
E-post: This is a mailto link

Se all info