Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Soft


Nu finns en ny lägesrapport gällande SOFT:s arbete med markfrågor.
 
Vill du kunna marknadsföra orientering för att locka nya målgrupper inom bredd och motion? Vill du kunna hålla en kurs för vuxna nybörjare? Vill du skapa en verksamhet som lockar och behåller bredd- och motionsorienterare? Finns några platser kvar...
 
Poängen för de tävlande i klasserna D/H35 och uppåt är justerad i Sverigelistan. Det är gjort för att kompensera för att dessa klassers poängsnitt varje år blir bättre och bättre, när det pga åldern rimligtvis borde vara tvärtom.
 

Uppdateringar i Omaps

(2016-01-28 10:13)
Omaps är kartornas motsvarighet till tävlingarnas Eventor och fungerar som en kartdatabas där kartan kan delas med andra tjänster så att den kommer till nytta på fler ställen. Flera uppdateringar i funktionalitet har nyligen skett.
 
Svenska Orienteringsförbundet arrangerar ett öppet sprintläger i Göteborg 11-13 mars.
 
Du som satsar på VM i Strömstad är välkommen med din anmälan till ett VM-förberedande lägers i Strömstad 14-20 mars.
 
För att förbereda oss inför våren tävlingar i kontinental terräng bjuder landslaget in till ett öppet träningsläger i Skåne.
 
Förbundsmötet 2016 hålls den 12-13 mars på Scandic Plaza, Umeå
 
I höstas lanserades en tjänst i Eventor där arrangörer kan generera elektroniska fakturor som i ett e-postutskick går iväg till de klubbar vars medlemmar deltagit på tävlingen. Nu har även en fakturatjänst tagits fram för klubbens kassörer som på...
 
Svenska Orienteringsförbundet är ett av Sveriges största specialidrottsförbund med cirka 600 föreningar och 75 000 medlemmar. Nu söker vi en fotokunnig journalist som till största delen ska arbeta med vår tidning Skogssport.
 
Skogen är vår arena. För varje orienterare och arrangör bör det vara en självklarhet att visa hänsyn och varsamhet till naturen, till markägare och jägare och till andra friluftsutövare. Men hur gör man det bäst? Nu har Svenska Orienteringsförbund...
 
Den nya kommande kartnormen, som går under arbetsnamnet ISOM 201X, har utkommit i en ny remissutgåva där nationsförbunden uppmanas att inkomma med synpunkter. Har du också synpunkter så tar SOFTs kartgrupp gärna emot dessa för att därefter göra en...
 
Nu är Riksidrottsgymnasierna i Sandviken och Eksjö klara med sin antagningar. Uttagningen av elever på RIG i Mora kommer att ska längre fram.
 
Vill du bli en ännu bättre tränare? Vill du får inspiration inför vårens barn- och ungdomsträningar? Då ska du anmäla dig till antingen barntränarutbildningen eller ungdomstränarutbildningen i Göteborg helgen den 29-31 januari.
 
Välkommen till ett öppet kartkonvent i Göteborg helgen 16-17 januari 2016. Nu finns inbjudan ute och anmälan är öppnad. Sista anmälningsdag är fredagen den 18 december.
 
Laholms IF OK - Orientering
Roger Nilsson, Odalgatan 9
31231 Laholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link