Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Soft


Helgen 16-17 januari inbjuder Svenska Orienteringsförbundet till ett öppet kartkonvent i Göteborg med fokus på generalisering och läsbarhet.
 

Riksläger skidorientering

(2015-11-23 07:41)
Vill du vara med på ett häftigt läger i vinter? Då ska du åka på Rikslägret i skidorientering!
 
Letar du efter den perfekta julklappen till en orienterande vän eller släkting? Kika in i Svenska Orienteringsförbundet webbshop.
 
Här kan du läsa Svenska orienteringsförbundets senaste nyhetsbrev från den 17 november 2015.
 
O-Ringen AB söker en marknadschef som vill ta det fulla ansvaret för O-Ringen AB:s marknadsföringsarbete.
 
Nu kan du ansöka om att få gå Nationell idrottsutbildning (NIU) med start hösten 2016.
 
O-Ringen söker en ekonomi- och upphandlingschef. Sista ansökningsdag är söndag 15 november.
 
Svenska Orienteringsförbundet har lite pengar kvar i Idrottslyftet 2015 och nu förlängs ansökningstiden. Sista ansökningsdag är den 15 november 2015.
 
I januari 2016 startar den sjunde omgången av idrottens elittränarutbildning, ETU. Ansök nu för att vara en av dem som genom egen utbildning och utveckling bidrar till att göra Svensk idrott starkare. Anmälan senast 15 oktober.
 
Nu kan du ansöka om att få gå Riksidrottsgymnasium (RIG) med start hösten 2016. RIG i orientering finns i Sandviken och Eksjö, RIG i skidorientering finns i Mora.
 
Nu kan du ansöka om att få gå Riksidrottsgymnasium (RIG) med start hösten 2016. RIG i orientering finns i Sandviken och Eksjö, RIG i skidorientering finns i Mora.
 
Förbundsmötet 2016 hålls 12-13 mars i Umeå. Sista dag för inlämnande av motion är 1 november.
 
Skogssportens Gynnare har som ändamål att "stödja och främja den svenska orienteringsidrottens utveckling och utbredning" och delar varje år ut stipendier. Nu är det hög tid att söka höstens stipendier.
 
När tävlingsrapporten är signerad i Eventor finns det numera möjlighet för arrangörer att generera elektroniska fakturor som i ett e-postutskick går iväg till de organisationer vars medlemmar deltagit på tävlingen. Respektive organisation får ett...
 
Den 14 november är det dags för den årliga OL-galan. Orienteringslöparnas år ska summeras och priser delas ut. Här kan du rösta på dina favoriter. Du hittar även en länk till anmälan.
 
Laholms IF OK - Orientering
Roger Nilsson, Odalgatan 9
31231 Laholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link