Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Soft


Riksidrottsförbundet arrangerar nätverksträffen "Uthållighetsidrott i världsklass" på Bosön 24-25 september.
 
Nu kan du skicka in din anmälan till höstens landslagsaktiviteter.
 
Idefjordens SK arrangerar VM-tester i juni 2016 och har på sin hemsida lagt ut en markering av de områden som är avlysta från och med nu fram till aktuella tävlingsdatum.
 

Nytt nummer av Kart

(2015-07-06 18:17)
Kart, informationsbrevet för kartintresserade, finns ute med nytt nummer.
 
Den 1 juli får grenarna orienteringslöpning, skidorientering och mountainbikeorientering ett gemensamt regelverk efter ett förbundsmötesbeslut 2014. Nästa steg är ett gemensamt regelverk för alla fyra grenar.
 
Skogsstyrelsens nya och fria karttjänst, Skogliga grunddata, kan vara till stor nytta för orienteringen. Den innehåller olika typer av kartor som beskriver skog och mark.
 
Tillgång till mark är en förutsättning för orientering och allemansrätten säkrar tillgången till vår arena – naturen. Nu finns ett dokument fastställt som beskriver Svenskt Friluftslivs inställning till allemansrätten.
 
Vi söker dig som vill undervisa, driva och leda Skidorienteringen, mountainbikeorienteringen (MTB-O) och i viss mån längdåkningen framåt på Idrottsgymnasiet i Mora.
 
Ungefär fem gånger per år skriver Eje Andersson, markansvarig på SOFT, rapporter om arbetet med markfrågor, nu finns lägesrapport nr.2 ute.
 
Nu är det dags att söka utmärkelsen Silverkotten och stipendiet för främjande av mångfald.
 
Nu kan du skicka in din intresseanmälan till ett tränings- och tävlingsläger i Otepää, Estland.
 

Problem med Eventor

(2015-05-17 14:15)
Det är problem med Eventors databasserver, vilket gör att Eventor och tävlingsprogram inte går att komma åt. Stoppet kan pågå under resten av eftermiddagen och in på kvällen. Vi försöker lösa felet så fort vi kan och beklagar det inträffade.
 
Svenska orienteringsförbundet bjuder in till högkvalitativa sprintdagar i Göteborg den 28–29 maj.
 

World Ranking Event

(2015-05-06 14:22)
Löpare i svenska klubbar som deltar i World Ranking Event ska registrera sig i IOF Eventor!
 
Internationella orienteringsförbundet har godkänt de trådlösa versionerna av stämplingssystemen Sportident och Emit, vilket betyder att de även är godkända för svenska tävlingar. Som arrangör finns nu information ute om hur du använder dem.
 
Laholms IF OK - Orientering
Roger Nilsson, Odalgatan 9
31231 Laholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link