Hoppa till sidans innehåll

Frida Flodström

I vår serie "10 frågor" har turen nu kommit till Frida Flodström som är helt ny i klubben. Hon är 25 år gammal och kommer från Turebergs Friidrottsklubb i Sollentuna. Frida bor i Stockholm, tycker om att tävla (i allt), har en dröm om att uppfylla sina mål och gillar inte att förlora.

Välkommen till Lidingö Frida! 

1. Vilken är din största merit? Min största merit är min semifinalplats på Junior VM i Peking, 2006.

2. Ett lopp du gärna skulle vilja springa igen? Ett lopp som jag gärna skulle vilja springa igen är finnkampen 2007. Det var en otrolig stämning på läktaren och jag var i riktigt bra form. Det var så mycket runt omkring det loppet som gjorde att jag inte ville lämna friidrottsbanan. 

3. Om du inte friidrottade, vilken idrott skulle du då hålla på med? Jag spelade tennis och fotboll när jag var yngre så jag skulle troligtvis välja tennis. Försöker spela så mycket som jag hinner men det blir inte så mycket som jag skulle önska.

4. Har du sprungit Lilla Lidingöloppet nån gång? Jag har sprungit Lilla Lidingöloppet flera gånger och jag har flera vinster som jag är riktigt nöjd med.

5. Kan du säga tre saker du gärna gör när du inte friidrottar? Umgås med familj och vänner, reser och jobbar.

6. Vad vill du ha uträttat eller uppnått när säsongen 2013 är över? Jag vill vara tillbaka på friidrottsbanan minst lika bra som jag var när jag lämnade den skadad för två år sedan.

7. Din största upplevelse när du suttit på läktaren och tittat friidrott?  Invigningen Junior-VM 2006.

8. En sak som du har gjort på men som nästan ingen i IFK känner till? Jag har bott i Los Angeles, USA i ett år.

9. Ett bra ställe att ha träningsläger på? San Diego.

10. Vilken är den roligaste tävling du har varit med i? Det är Finnkampen. Friidrott är en individuell sport men under Finnkampen så är lagkänslan på topp. Stämningen är underbar.

 

Mer om Frida

all athletics

Turans sajt

Uppdaterad: 25 MAR 2014 14:42 Skribent: Ulrik Sköldkvist

Postadress:
IFK Lidingö Friidrottsklubb - Friidrott
Box 100 57
18110 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 087676483
E-post: This is a mailto link